Lyft din gaming-upplevelse med Backbone One för iOS och Android. Nu tillgänglig i Sverige

275

Backbone, en spelplattform som driver streaming och gaming på mobila enheter, är glada att meddela att deras tjänster och produkter nu är tillgängliga i Sverige. Denna nyhet representerar ännu en viktig milstolpe för företaget, inklusive lanseringen av deras första produkt 2021, Backbone One-kontrollen och appen för iOS, viktiga strategiska partnerskap med PlayStation, Xbox och Discord, att bli den bäst säljande produkten i sin kategori på Amazon och nyligen lanseringen av Backbone One-kontrollen och appen för Android.

Backbone har skapat ett enastående ekosystem där i stort sett allt spelinnehåll och alla tjänster är tillgängliga på en plats – din telefon. Grundat av 24-åriga Maneet Khaira medan han arbetade med spel på Google, gör Backbone:s programvara och enheter molnbaserad spelstreaming och gaming enkelt och roligt. Spelare kopplar helt enkelt sin telefon till Backbone One och kan omedelbart spela stora mobila titlar i App Store och Apple Arcade; strömma spel via molnbaserade speltjänster som Xbox Game Pass och Nvidia Geforce Now och spela sina Xbox Series X|S-, PlayStation 5- och Steam-spel var som helst genom Remote Play.

”Backbone grundades med ett enda verkligt mål: att lyfta spelupplevelsen för alla, överallt”, säger Backbone-grundaren och VD:n Maneet Khaira. ”Precis som Sonos och Roku har gjort för musik- och TV-streaming, förenar Backbone alla speltjänster och gaming-upplevelser på mobila enheter.”

Backbone One-kontroller finns tillgängliga för köp för 1.499 SEK via Inet.se och Euronics.se. För nya prenumeranter inkluderar varje köp av Backbone One en kostnadsfri provprenumeration på Backbone+ och ett antal ytterligare förmåner som en månad av Xbox Game Pass Ultimate. För att lära dig mer om Backbone, besök gärna Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, Reddit och TikTok. Hemsida: playbackbone.com.

Backbone One nyckelfunktioner:

●   Spela vilket spel som helst som stödjer handkontroller

●   Hopfällbar och kompakt design

●   Låg latensanslutning

●   3,5 mm hörlursuttag

●   Genomströmning av laddning

●   Backbone One-app för iOS och Android

●   Spela in spelklipp och skärmdumpar

About Post Author