Välkommen till Stealth Ultra – en banbrytande design från Turtle Beach!

172

Bästsäljande speltillverkare av hörlurar och tillbehör, Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR), avslöjade idag sin efterlängtade första trådlösa kontroll för Xbox och PC, Designed for Xbox Turtle Beach® Stealth™ Ultra Wireless Smart Game Controller. Turtle Beachs nya kung av trådlösa spelkontroller levererar ultra-prestanda genom precisionsskapade komponenter och anpassningsmöjligheter för Xbox- och PC-spelare som kräver det bästa. Stealth Ultra har Turtle Beachs egenutvecklade trådlösa anslutning med låg latens till Xbox-konsoler och Windows-PC:er samt Bluetooth® för spelande på kompatibla Smart TV och Android-mobil enheter. Stealth Ultras taktila mikroswitchar ger snabba, pålitliga svar och är utformade för att hålla upp till fem gånger längre än standardknappar som finns i andra kontroller. AntiDrift™-joysticks eliminerar driftande för exakt kontroll, och justerbara avtryckare med kort och lång räckvidd säkerställer ett svar som passar spelet som spelas.

Turtle Beachs Stealth Ultra Controller introducerar också en första-i-sitt-slag fullfärgs Connected Command Display som låter spelare anpassa RGB-belysning, ljudinställningar för spel & chatt, joysticksensitivitet, mappningsbara knappar och mer. Dessutom tillåter patenterad Turtle Beach-teknik spelare att få sociala aviseringar från sina telefoner i Connected Command Display-panelen på kontrollen. Stealth Ultra har också justerbara strömlägen med möjlighet att ge upp till 30 timmars batteritid på en enda laddning, med ström levererad via den medföljande lågprofilerade laddningsdocken som också fungerar som ett bekvämt ställe att förvara kontrollen när den inte används. Turtle Beachs Designed for Xbox Stealth Ultra trådlösa smartkontroll är tillgänglig för förbeställning idag för 2.499 SEK rekommenderat pris från www.turtlebeach.com och deltagande återförsäljare i Sverige. Stealth Ultra lanseras den 15 december 2023.

Stealth Ultras premiumkomponenter, byggkvalitet och funktioner höjer den över alla andra kontroller på marknaden idag och etablerar den stadigt som den måste-ha-kontrollen för spelare som vill ha det bästa,” kommenterar Cris Keirn, tillförordnad VD och SVP för Global Försäljning, Turtle Beach Corporation. Turtle Beach-kontroller har utformats för att erbjuda det ultimata inom styrning och integrera funktioner som vida överstiger kategorin. Den helt nya Stealth Ultra är ett suveränt bevis på det idealet och ytterligare ett tydligt exempel på att Turtle Beach fortsätter att hålla sitt löfte till våra fans.”

About Post Author