Finnish Army Simulator PC-spel lanseras den 13 januari 2023

390

Finnish Army Simulator lanseras i Early Access, vilket ger spelare en chans att uppleva livet i armén under värnpliktstjänstgöringen.

PC-spelet Finish Army Simulator, utvecklat av Please Be Patient Ltd., lanseras i Early Access den 13 januari 2023. Spelare kommer att kunna uppleva livet i armén under värnplikten, med fokus på atmosfären och den dagliga rutinen i armé som inkluderar omogen humor och fåniga, repetitiva uppgifter samt gamifierad mekanik för faktisk arméträning.

Enligt huvudutvecklaren Jeri Haapavuo, ”Vi är glada att spelet är i Early Access och äntligen ut till fansen. Det har varit en lång resa att komma hit, men vi är glada över att se spelare uppleva en unik och djup upplevelse av armén. Det har varit givande att ta reda på att den här erfarenheten delas av många länder, särskilt de där värnplikten finns. Men jag är säker på att vi har gjort karaktärerna och berättelserna relaterade till alla, oavsett deras bakgrund.

Finnish Army Simulator är ett förstapersonssimuleringsspel. Det är dock inte ditt typiska krigsspel, det fokuserar på livet i armén under värnplikten och betonar inte strider. Spelet ger spelare möjlighet att uppleva olika aspekter av armélivet, vilket ger ett nytt perspektiv på de känslor och upplevelser som militärtjänsten medför. Spelet ger en realistisk och djup upplevelse med relaterbara karaktärer och berättelser, och det passar både spelare som har tjänstgjort i armén och de som är intresserade av det.

Please Be Patient Ltd är en finsk spelutvecklingsstudio som fokuserar på att skapa berättelsebaserade och uppslukande simuleringsspel. Studion grundades 2017. Please Be Patient Ltd är dedikerade till att skapa spel som ger spelare en unik och spännande spelupplevelse.

Länkar till sociala medier:

TikTok: https://www.tiktok.com/@finnisharmysimulator

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCnj3PeZplFSQmXonQyNfxGw

Facebook: https://www.facebook.com/finnisharmysimulator/

Instagram: https://www.instagram.com/finnisharmysimulator/

Twitter: https://mobile.twitter.com/PleasePatient

Discord: https://discord.gg/3WqwnZX

Hemsida: https://finnisharmysimulator.com/

About Post Author