Var en våghals och pröva dina vingar med Turtle Beachs nydesignade VelocityOne Flightstick till Xbox

316

VelocityOne Flightstick har tagits fram av Turtle Beachs handkontrollsexperter som använt den senaste tekniken för att skapa spelvärldens främsta flygspak

Den ledande leverantören av gamingtillbehör Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) har avslöjat helt nya, hett efterlängtade Turtle Beach®VelocityOne™ Flightstick, en joystick avsedd för simulatorspel med luft- och rymdstrider. VelocityOne Flightstick har utvecklats med Xbox Series X|S, Xbox One och Windows-datorer i åtanke och är framtidens flygspak. Den skapar en inlevelserik upplevelse där man med precision kan navigera i luft- och rymdstrider utan problem. Spaken har totalt åtta axlar, däribland kontaktlösa sensorer på de huvudsakliga x- och y-axlarna, som ger en exakt kontroll samtidigt som två multifunktionsspakar hanterar motorn och justeringen av kontrollytorna. VelocityOne Flightsticks exakta nanotrimhjul gör det lätt att finjustera höjden och tack vare OLED-skärmen är det ännu lättare att göra anpassningar. Flygspaken har 27 programmerbara knappar, en avtryckare med auto-eldgivning, en integrerad tryckplatta och Bluetooth®-uppkoppling till den medföljande appen – Turtle Beachs VelocityOne Flightstick ser helt enkelt till att Xbox- och PC-spelare får en uppsjö av kontrollmöjligheter. VelocityOne Flightstick går att förbeställa nu från www.turtlebeach.com och deltagande återförsäljare och släpps 17 november 2022.

”VelocityOne Flightstick har utvecklats av Turtle Beachs handkontrollsexperter som använt den senaste tekniken för att ge simulatorspelare en banbrytande och modern flygspaksupplevelse”, säger Juergen Stark, vd och ordförande för Turtle Beach Corporation. ”Våra VelocityOne Flight-produkter fortsätter imponera på flygsimulatorfansen och det finns en stor publik som älskar luft- och rymdstrider. Flightstick är perfekt för spel som Microsoft Flight Sim 2020, X-Plane, Elite Dangerous, War Thunder, Star Citizen, Everspace och Star Wars-flygspelen, för att bara nämna några. Spelarna vill flyga – både lugnt och avslappnat och med andan i halsen mitt i kaotiska eldstrider – och oavsett preferenser blir upplevelsen bättre med VelocityOne Flightstick i handen.”

Spelare som vet att en andraplats inte räknas kan dessutom ladda ner den senaste Maverick-expansionen i Flight Simulator 2020 och göra samma träningsrundor och uppdrag som världens våghalsigaste stridspiloter.

About Post Author