Trailmakers kommer att resa bortom skyn tack vare gratisuppdateringen Spacebound

264

Flashbulb Games är glada att meddela lanseringen av den mycket efterlängtade uppdateringen Spacebound för Trailmakers. Denna uppdatering kommer att vara den största uppdateringen de någonsin har gjort, och den kommer att vara gratis att ladda ner.

För första gången i Trailmakers historia kommer du att kunna spela i yttre rymden. Ingenting är omöjligt i Spacebound, du har möjligheten att bygga vilken typ av fordon du vill och få det att fungera i rymden och på månarna. Gör dig redo för detta nya rymdäventyr och njut av att utforska denna nya gratisuppdatering.

“I åratal har communityn varit ivrig att låta sin kreativitet flöda i en rymdmiljö. Vilket bättre sätt att göra det än med en uppdatering som visar vår kärlek till våra spelare? Att skapa denna uppdatering har varit en utmanande uppgift, eftersom den fungerar som ett kärleksbrev till alla spelare vi haft under åren. Vi satsar allt på denna uppdatering. Hela Trailmakers-teamet ser fram emot att se vad communityn kommer att skapa med denna nya miljö! Vi kan inte ens föreställa oss vad de kommer att komma på!” sade Andreas Kidholm, Trailmakers producent

Funktioner i Spacebound:
– Fyra utforskbara månar med sina egna atmosfärer, biomer och gravitation. En riktig utmaning för dina byggfärdigheter, eftersom du kommer att behöva alla typer av flygande och markfordon för att upptäcka varje hemlighet.

 – Rymdstation, en startpunkt för att lära dig använda alla de nya delarna och bli en riktig rymdexpert.
–  Asteroidbälten och zoner, både statiska och i rörelse för att utmana dina flygkunskaper, perfekt för alla typer av multiplayer-utmaningar.
–  En av månarna bebodd av rymdpirater, aggressiva NPC-fiender att strida mot.

Se den fantastiska nya Spacebound-trailern här:

Spacebound är redo att uppdateras nu via Trailmakers på Steam.

About Post Author