STORSÄLJANDE SPELTILLBEHÖRSFÖRETAGET TURTLE BEACH AVSLÖJAR NYA HEADSET, TANGENTBORD OCH DATORMÖSS

135

Ledande speltillbehörstillverkaren Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) avslöjade idag flera nya högkvalitativa och prestandadrivna headset, tangentbord och datormöss, som alla går att förbeställa idag inför lanseringen den 19 maj 2024.

”Det känns väldigt bra att få visa upp våra nya innovativa speltillbehör till konsoler och PC, som lanseras nästa månad, och som släpps under vårt populära varumärke Turtle Beach”, säger Turtle Beach Corporations vd Cris Keirn. ”Låt oss börja med våra bästsäljande trådlösa multiplattformsheadset. Stealth 600-serien, som redan har många funktioner, blir nu ännu bättre tack vare våra omdesignade Stealth 600-modeller. Dessutom får våra trådlösa Stealth-headset sällskap av våra nya Stealth 500-modeller (cirkapris 1 099 kr ).”

”PC-spelare bör ta en titt på vårt revolutionerande Atlas Air-headset, som är det första trådlösa PC-headsetet med öppen baksida som har stöd för 24-bitarsljud. Atlas Air är väldigt lätt och bekvämt och erbjuder massvis med funktioner. Vi introducerar även tangentbordet Vulcan II TKL Pro, som levererar helt nya nivåer av respons och anpassningsmöjligheter med sina magnetiska halleffektbrytare, och ultralätta trådlösa musen Burst II Air, som bara väger 47 gram. De här fantastiska nya PC-produkterna är flaggskepsprodukterna i vårt stora utbud av Turtle Beach-producerade PC-speltillbehör.”

”Tack vare Turtle Beachs många otroliga speltillbehör ser 2024 ut att bli ett otroligt år”, fortsatte Keirn. ”Dagens utannonseringar är bara början för 2024. Fler produkter kommer till hösten, bland annat ett omdesignat Stealth™ 700-headset, samt andra speltillbehör, handkontroller och simulatorutrustning till PC.”

Turtle Beach-speltillbehören nedan lanseras den 19 maj 2024, och går att förbeställa idag från www.turtlebeach.com och vissa återförsäljare runtom i världen.

Trådlösa spelheadsetet Turtle Beach® Stealth™ 600

Turtle Beach har avslöjat en omdesignad version av den bästsäljande trådlösa Stealth 600-headsetserien till flera plattformar, som nu nått den tredje generationen. Senaste Stealth 600 använder numera varumärkets omtalade 50 mm-element Nanoclear™, har häpnadsväckande 80 timmars batteritid, AI-driven brusreducering i mikrofonen och många andra funktioner som gjort headsetet till industriledande på den trådlösa spelheadsetmarknaden – allt utan att tumma på cirkapriset 1 349 kr. Designed for Xbox-versionen finns i svart eller vitt, och detsamma gäller PlayStation-versionen. En PC-version kommer även att finnas tillgänglig i svart.

Trådlösa spelheadsetet Turtle Beach® Stealth™ 500

Turtle Beach utökar även sin bästsäljande trådlösa multiplattformsheadsetserie Stealth med nya Stealth 500, som ger spelarna tillgång till varumärkets högkvalitativa spelljud, samt trådlös 2,4 GHz-låglatensanslutning och Bluetooth-anslutning, ett anpassningsbart huvudband och ett sanslöst batteriliv på 40 timmar för cirkapriset 1 099 kr. Designed for Xbox-versionen av Stealth 500 finns i svart, och detsamma gäller dess motsvarigheter till PlayStation och PC.

Trådlösa PC-headsetet Turtle Beach® Atlas™ Air med öppen baksida

Turtle Beach har även revolutionerat PC-spelljud med Atlas Air – det första trådlösa PC-headsetet med öppen baksida som har stöd för 24-bitarsljud. 40 mm-elementen i Atlas Air har parats ihop med revolutionerande svävande öronkåpor med öppen baksida för att leverera ett tydligt och naturligt ljud som garanterar att du blir ett med spelet. Atlas Air väger bara 301 gram och är därmed det lättaste spelheadsetet i sin klass med nästan 25 grams marginal, och är utrustat med trådlös 2,4 GHz-låglatensanslutning och Bluetooth som gör det möjligt att ansluta till Windows PC, PS5™ och PS4™, Nintendo Switch™ och mobiler. Den kan även anslutas trådbundet via den medföljande 3,5 mm-kabeln. Atlas Air har dessutom Waves 3D-ljud, en 16 kHz-mikrofon med hög bandbredd och upp till 50 timmars batteritid för cirkapriset 2 199 kr. PC-spelare kan anpassa sina Atlas Air ytterligare med modifieringspaketet som består av ett separat huvudband och öronkåpor som finns tillgängliga i rosa, lila eller blått.

Magnetiska RGB-speltangentbordet Turtle Beach® Vulcan II TKL Pro

Magnetiska RGB-speltangentbordet Turtle Beach® Vulcan II TKL Pro levererar proffsprestanda i kompakt TKL-design. Vulcan II TKL Pro är utrustat med magnetiska halleffektbrytare som gör knapptryckningarna mjuka och sköna och säkerställer en livslängd på 150 miljoner klick. Tangenternas aktiveringspunkt går att anpassa från 0,1 mm till 4 mm. Tack vare Rapid Trigger-inställningen har PC-spelare tillgång till en snabbare och mer precis rörelsekontroll. Tangenternas intelligenta AIMO™-belysning, fem olika profiler, anpassningsbara aktiveringspunkter och möjligheten att binda flera inmatningar per tangent kan anpassas via Turtle Beachs nya datorprogramvara Swarm™ II. Vulcan II TKL Pro finns i svart eller vitt och går att förbeställa nu.

Ultralätta trådlösa PC-spelmusen Turtle Beach® Burst II Air

Turtle Beachs ultralätta trådlösa spelmus Burst II Air gör det lätt för PC-spelarna att hålla tempot uppe, för den väger bara 47 gram. Burst II Air har designats för snabba snärtskott och de snabbaste spelarna på planeten med Turtle Beachs silkeslena men ändå precisa optiska 26K DPI-sensor Owl-Eye och en toppfart på 650 IPS (16,5 m/s). Blixtrande snabba TITAN Optical Switches har en anpassningsbar avstudsningstid som garanterar en livslängd på 100 miljoner klick, medan klickmotstånd och supersnabb aktivering erbjuder både oanad hastighet och precision. Dubbel trådlös anslutning erbjuder 2,4 GHz-låglatensanslutning (upp till 40 timmars oavbruten användning) och Bluetooth (upp till 120 timmar) i en högerhänt, symmetrisk design med solitt hölje. Grepptejp och extra PTFE-kuddar ingår för möjligheten att ytterligare anpassa upplevelsen. Burst II Air finns i svart eller vitt och går att förbeställa nu. Cirkapris 1 349 kr.

Andra nya och omdesignade PC-speltillbehör från Turtle Beach är bland annat Pure Air och Pure SEL, som är ultralätta trådlösa och trådbundna möss; Turtle Beach Kone XP Air, som är en trådlös mus i premiumklass; Turtle Beach Vulcan II och Vulcan II MAX, som är normalstora tangentbord; Turtle Beach Vulcan TKL och Vulcan II Mini Air, som är tangentbord i mindre format; och musmattan Turtle Beach Sense AIMO XXL. Alla går att förbeställa idag och lanseras den 19 maj 2024.

About Post Author