SHADOW har meddelat att deras tjänster är tillgängliga i Sverige!

357

I dag meddelade molnspecialisten SHADOW att deras tjänster är tillgängliga i Sverige och att de nu är tillgängliga för över 70 miljoner ytterligare potentiella användare i Europa.

I maj höll SHADOW sin första Shadow Spotlight-keynote någonsin och redogjorde för sin strategiska vision för de kommande åren, och levererade på de löften de gett till sin community. SHADOW, som nu är ett globalt molntjänstföretag med Octave Klaba, grundare av OVHcloud, som ordförande, går framåt genom att komplettera sitt konsumenterbjudande för molntjänster, Shadow PC, med den senaste Power Upgrade som släpps den 26 oktober i Sverige.

De allra första användarna som prenumererar på vår Shadow PC i Sverige får en Early Birds-rabatt.* Den här rabatten, som är tillgänglig i ett mycket begränsat antal, är inte tidsbegränsad och förblir aktiv så länge som prenumerationen upprätthålls eller avslutas, till ett värde av 5 € per månad. Se vårt Twitter-konto för mer information: Shadow International för Sverige.

SHADOW har också nyligen lanserat en ny molnlagringslösning för både privatpersoner och företag, Shadow Drive, samt sina tjänster för yrkesverksamma, Shadow Business Solutions. SHADOW positionerar sig nu som den definitiva molnplattformen för spelare, kreatörer och företag.

SHADOWs ursprungliga produkt lanserades 2016 med målet att ge alla individer möjlighet att njuta av kraften hos en högklassig dator i molnet. Den förnyade prenumerationstjänsten SHADOW har ett uppdaterat alternativ: medan startpriset förblir 29,99 € per månad, erbjuder företaget nu en helt ny Power Upgrade, som är tillgänglig för en tilläggsavgift på 14,99 €.

I nya Power Upgrade ingår en komplett dator med:

  • AMD EPYC™ 7543P-processor med 4 kärnor och 8 trådar
  • Kraften hos en högkvalitativ GPU, från:
    • NVIDIA GeForce RTX™ 3070-class
    • NVIDIAs motsvarande grafikkort anpassade för professionella användare
    • AMD:s senaste RDNA 2-baserade grafikprocessorer, inklusive AMD Radeon™ PRO V620-grafikkortet som är utformad för molntjänster och gaming
  • 16 GB RAM

Power Upgrade distribueras i omgångar från och med den 26 oktober, men utan kösystem: uppgraderingen blir helt enkelt tillgänglig (eller otillgänglig) på SHADOWs webbplats beroende på den aktuella statusen för varje region.

Förutom Shadow PC som är avsedd för kunder öppnar varumärket även företagsorienterade tjänster i dessa nya områden. Shadow Business Solutions kan användas av yrkesverksamma från och med i dag i Sverige.

Shadow Business Solutions gör det möjligt för företag att skapa, hantera och få tillgång till en rad professionella Shadow-molndatorer, från en enda högklassig arbetsstation upp till den massiva renderingskraften hos kompletta servrar. Allt medan du kan dra nytta av Shadows streamingkvalitet, responsivitet och användarvänlighet till en otroligt konkurrenskraftig kostnad.

Innan de är tillgängliga i varje region certifierar SHADOWs team, i samarbete med vår partner OVHcloud, anslutningskvaliteten med hjälp av dedikerade pingtester. Framtida användare kommer också att kunna ta reda på om deras lokalisering är tillgänglig för Shadow-erbjudanden innan de prenumererar.

SHADOWs nuvarande nätverk av datacenter består av åtta enheter i Frankrike, Tyskland, USA och Kanada.

*Endast för konsumenter. Priser och erbjudanden skiljer sig åt för yrkesverksamma; se vår webbplats för mer information.

About Post Author