Vikingar, utomjordingar, tornförsvar – The Fate of Baldr förklarat.

134

21 mars 2024, Oslo Norge – Den norska indiespelsstudion Ananki Game Studio är glada att kunna visa sprillans nytt gameplay från det lovande spelet The Fate of Baldr. Utvecklarteamet bakom spelet delar med sig av en trevlig kommenterad genomgång av The Fate of Baldr.

Ananki hade en fantastisk tid när de spelade The Fate of Baldr tillsammans och det ger er alla insikter om vad ni kan förvänta er av spelet när det släpps på Steam senare i år. Denna officiella spelgenomgång av The Fate of Baldr ger en komplett översikt över den nordiska mytologiskt inspirerade och unika tornförsvarsspelet.

“Vi är glada över att kunna visa upp några av spelets mekaniker, tillsammans med användbara tips och tricks för att förbättra din spelupplevelse.” säger Ananki Game Studio.

Modiga vikingar på sin resa till en främmande värld, det är början på detta episka nya 3D-tornförsvarsspel, The Fate of Baldr. Det är dags att göra sig av med de utomjordiska trupperna genom att använda deras avancerade eldvapen och defensiva torn. När striden hårdnar vet vikingarna att hela universums öde är i deras händer.

Titta på spelgenomgången av utvecklarna här:

Släpp loss din inre viking och ge dig ut på ett nytt äventyr genom att önskelista The Fate of Baldr på Steam.

Anslut till Ananki Game Studio på Discord följ dem på sociala medier: FacebookTwitterTikTokYouTube och Instagram. För mer information, gå till Ananki Game Studios hemsida.

About Post Author