Hylla den nya kungen av trådlöst ultra-premium gamingljud – Turtle Beach avtäcker Stealth Pro

264

Stealth Pro Levererar den Ultimata in-Audio Inlevelsen med Stora Handvalda 50mm Nanoclear-drivare som Producerar en Expansiv Ljudbild för Spel och Musik, Medan Aktiv Brusreducering av Högsta Klass Håller Dig Fokuserad 

Hylla den nya kungen av trådlöst ultra-premium gamingljud! Branschledande tillbehörstillverkaren Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR) avtäckte idag deras nya flaggskepp bland trådlösa multiplattforms-headset för gaming –  Turtle Beach® Stealth Pro. Turtle Beachs Stealth Pro  tar det prisbelönta och bästsäljande varumärkets toppfunktioner till ditt multiverse för gaming på Xbox, PlayStation, Windows PC, Mac, Nintendo Switch och mobila enheter. Med Stealth Pro, kommer gamers uppleva den högsta kvaliteten av spelljud genom handvalda set av Turtle Beaches stora och kraftfulla signum, 50mm Nanoclear™-drivare – med 56% mer yta än konkurrenternas 40mm drivare – för mer bas och en vid, fängslande ljudbild. Stealth Pro erbjuder också den mest effektiva brusreduceringen i ett gamingheadset, från full ljudtransparans där du kan höra omgivande bakgrundsljud, till 25dB brusreduktion som stänger ut distraktionerna så du kan fokusera på att vinna. Gamers har också valet att använda antingen Stealth Pros TruSpeak™ boommikrofon eller två interna mikrofoner, båda med  Turtle Beachs S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) mikrofonteknologi för att reducera bakgrundsljud. 

Njut av premiumkonstläder och minnesskumskuddar med Turtle Beaches patenterade ProSpecs™ glasögonvänliga teknologi som ger högre komfort, medan ett stålförstärkt huvudspänne och ram försäkrar att din Stealth Pro är byggd för att hålla. Ytterligare funktioner som Variable Mic Monitoring, Superhuman Hearing®, Ljudmallar och anpassningsbara kontroller finns tillgängliga via Turtle Beach Audio Hub-appen. Designer för Xbox– och PlayStation-versioner av Stealth Pro finns tillgängliga för förhandsbokning på www.turtlebeach.com deltagande återförsäljare i Sverige för 3.999,00 SEK. Stealth Pro tar sin rättmätiga plats på tronen den 23e April, 2023.

”Vår Stealth Pro är den absoluta toppen av spelljud, brusreducering, byggnadskvalitet och komfort som helt enkelt är oöverträffad,” sa Juergen Stark, ordförande och VD, Turtle Beach Corporation. ”Inte bara slår Stealth Pros högkvalitativa ljud allt annat på marknaden, utan alla dina inställningar sparas direkt till headsetet och kontrolleras i appen, så att du kan ta med ditt personliga ljud med dig var du än går.”

Stark fortsatte, ”Sen de tidiga dagarna i utvecklingen, har vårt team testat Stealth Pros ljudkvalitet och brusreduktion mot andra high-end headsets och konstruerat den för att slå konkurrensen på alla nivåer. Med nästan 50 års expertis av att leverera den senaste innovationen i PC- och gamingljud, står Stealth Pro stolt som en fyr för andra att nu följa.” 

Nedan följer hela listan av Stealth Pros funktioner designade att leverera exceptionella gamingljudserfarenheter:

Maximal trådlös kompatibilitet

Officiellt licensierad för Xbox, och med ett enkelt knapptryck på den trådlösa sändaren är den också fullt kompatibel med PlayStation®, PC, Mac®, Nintendo Switch och mobila enheter med Bluetooth®

Exceptional Audio Fidelity

Våra ingenjörer har utmanat gränserna för ljudkvalitet för att skapa vårt bästa ljudhanterande headset någonsin. Effektiva, handvalda 50mm Nanoclear-drivare är inte bara större än konkurrenternas för en mer robust basåtergivning (56% större yta än 40mm) utan är också anpassade för att eliminera subtila skillnader mellan vänster och höger högtalare. En optimerad ljudhålighet och en aktiv mjukvaruavstämning ger en mycket detaljerad ljudbild för fängslande ljud för Windows Sonic, Sony 3D Audio för PS5TM, Dolby Atmos och DTS Headphone: X.

Oöverträffad brusreducering

Upplev den mest mångsidiga och konkurrenskraftiga brusreducering som någonsin funnits tillgänglig i ett gamingheadset med brusreduceringsnivåer på upp till 25dB. Fyra interna brusreducerande mikrofoner minskar bullernivåerna med upp till 25dB, vilket gör Stealth Pro anpassningsbar till alla situationer, oavsett om du vill stänga av distraktioner eller framhäva omgivande ljud för att få nästan full ljudtransparans. Justeringar av brusreducering kan göras med appen Turtle Beach Audio Hub eller genom att programmera headsetets volymratt.

S.M.A.R.T. Brusreducerande TruSpeak boommikrofon

Det är slut med distraherande och störande bakgrundsbrus som stör din spelchatt. Våra ingenjörer har utvecklat en mikrofon som är speciellt inställd på att fånga upp just din röst och som reducerar upp till 97% av bakgrundsbruset – upp till 10 gånger effektivare än konkurrenternas*. Genom att använda ett kardioidpolarmönster plus vår S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) brusreducerande teknik, den nya generationens TruSpeak mikrofon anpassar sig aktivt till omgivningsbuller för att bara låta din röst komma fram.

*25dB brusreducering bakom mikrofonen jämfört med 2dB hos konkurrenter enligt test av Turtle Beach.

S.M.A.R.T. Dolda mikrofoner

S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) brusreducerande teknik stöder två dolda mikrofoner som ger tydligt, kortfattat tal oavsett om du är aktiv eller helt enkelt föredrar att inte ha någon boommikrofon.

Utbytbart dubbelt batterisystem

Två utbytbara batteripaket med 12+ timmars batteritid ger kontinuerlig ström, och en snabb 15-minuters laddning ger dig ytterligare tre timmars batteritid.

Elegant, trådlös sändare och batteriladdare

Den lågprofilerade sändarstationen ger en fördröjningsfri trådlös 2,4GHz-anslutning, fungerar som laddningsstation för batteripaketen och har en inbyggd USB-A-port för laddning av andra enheter.

Trådlös anslutning utan fördröjning

Vår trådlösa 2,4 GHz-lösning utan fördröjning, som har utvecklats i vårt San Diego, CA ljudlaboratorium, ger en trådlös räckvidd på upp till 15 meter och optimerar ljud och tal i realtid för att ge dig en fördel av fördröjningsfri spelupplevelse.

Bluetooth® 5.1 Dubbel anslutning

Lyssna samtidigt på din egen musik, Discord, eller ta emot samtal medan du spelar på Xbox, PlayStation®, PC, Mac® eller Nintendo SwitchTM med Bluetooth® 5.1-teknologi.

App-baserad ljudanpassning för mobil och dator

Justera enkelt EQ-inställningar, ställ in nivåerna för brusreducering med mera med hjälp av appen Turtle Beach® Audio Hub för iOS och Android®, eller Turtle Beach® Audio Hub V2 för Windows PCs och Mac®

Ratt och mode-knapp som kan programmeras

Gör Stealth Pro till din egen med en programmerbar ratt och en mode-knapp som kan tilldelas olika funktioner baserat på din spelstil med hjälp av Turtle Beach® Audio Hub- appen.

Avancerad 10-bands EQ och mikrofonförbättringar

Skapa egna EQ:er som är specifika för den typ av spel du spelar och justera mikrofonens känslighet, noise gate, övervakningsnivåer med mera, allt direkt från Turtle Beach® Audio Hub-appen.

Förstklassig komfort

Som överdrag över våra mjuka kuddar av minneskumm har man använt mjukt konstläder tillsammans med inbyggd ProSpecs™ som ger en tät förslutning för förbättrad ljudisolering och komfort hela dagen, glasögonvänliga.

Elegant estetik

Stealth Pro Är byggd för spel, pendling, resor och allt däremellan och har en elegant, mångsidig design med mjuka ytbehandlingar och en hållbar slitstark stålförstärkt konstruktion.

Advanced Superhuman Hearing

Njut av samma stora fördel på slagfältet som Superhuman Hearing®, men nu kan du växla mellan tre olika förinställda nivåer och justera intensiteten för ett brett spektrum av spel.

Variabel mikrofonåterspelning

Undvik att skrika tack vare den variabla mikrofonövervakningen (eller sidotonen) som gör att du kan höra och justera din röst genom headsetet medan du chattar.

Resevänlig design

Den medföljande resepåsen gör det enkelt att ta med Stealth Pro på resan eller förvara den, och en extra USB-C-kabel gör att du kan ladda den direkt i headsetet när du är borta från sändaren.

About Post Author