Den nya MEDION SPRCHRGD-laptopen är här!

46

Flexibilitet utan kompromisser: Med den nya MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite, den första representanten för det nya SPRCHRGD-undermärket, introducerar MEDION, expert på konsumentelektronik och leverantör av digitala tjänster, sin nya innovativa 14” AI-laptop. Utrustad med en högst effektiv Qualcomm-processor, möjliggör laptopen accelererad produktivitet och kreativitet genom unika Copilot+ PC-upplevelser och gör det möjligt för en bred publik att använda dessa innovativa verktyg till ett oslagbart pris-prestanda-förhållande.

Omvärdering av processorer

Hjärtat i den ultratunna, extremt lätta Copilot+ PC från MEDION är en 12-kärnig Qualcomm Snapdragon X Elite-processor, som arbetar baserat på ARM-arkitekturen. De innovativa, specialstrukturerade processorerna möjliggör effektivare databehandling och säkerställer minskad energiförbrukning, mindre värmeutveckling och en överlag tystare dator. Samtidigt, tack vare den inbyggda Qualcomm Hexagon NPU, banar Qualcomm vägen för omfattande användning av artificiell intelligens. AI-motorn arbetar oberoende av tillgången till en internetanslutning och möjliggör all databehandling lokalt istället för i molnet. En funktion som också gynnar integritetsskyddet.

Anpassad till den digitala kroppen

Tack vare den direkta integrationen av AI i hårdvaran, möjliggör MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite användning av en mängd intuitiva, självlärande teknologier som tar hänsyn till individuella arbetsvanor och preferenser, automatiserar rutinuppgifter och därigenom gör din tid vid laptopen mer effektiv. Oavsett om det är förslag för att optimera dagliga rutiner baserat på analys av kalendrar och att-göra-listor, snabbare och mer effektiv kommunikation tack vare AI-stödd ordbehandling eller rekommendationer för filmer, serier och musik anpassade till användarens smak − listan över möjligheter är lång.

Som en Copilot+ PC, den snabbaste och mest intelligenta Windows PC

någonsin byggd, accelererar MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite produktivitet och kreativitet med de senaste AI-verktygen. CoCreator gör det möjligt för vem som helst att vara en konstnär, genom att generera konstverk från textprompter. Varje samtal kan bli en chans till en äkta anslutning med Live Captions, som kan tillhandahålla undertexter för allt talat ljud i realtid, översatt till engelska från mer än 40 språk. Och med Recall (förhandsvisning) kan allt som har setts på PC omedelbart hittas med hjälp av en utforskningsbar tidslinje eller naturligt språk, med integritetskontroller och säkerhet man kan lita på. Det är ett helt nytt sätt att använda en PC, och den är utrustad med den högsta standarden av Windows säkerhet för att arbeta och spela säkrare.

Batteritid? AI tar hand om det

Och det är inte bara när det gäller personalisering som AI erbjuder stöd. Även när det gäller batteritid − och därmed lever upp till namnet på det nya SPRCHRGD-undermärket − säkerställer intelligenta energihanteringsalgoritmer optimerade av artificiell intelligens effektiv energiförbrukning baserat på användarbeteende och maximerar därmed batteritiden. Det 65 Wh-batteriet1 fungerar utan uttag i upp till 17 timmar2 − tillräckligt med tid för långa dagar på tåget, på universitetet eller under produktiva brainstormingsessioner i samarbetsutrymmet – när det är igång, är det igång.

Det säkra före det osäkra

Utöver fördelen att känsliga data bearbetas och lagras lokalt, erbjuder MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite även en rad andra säkerhetsfunktioner. Till exempel erbjuder användningen av AI även möjligheten att varna användare för ovanliga inloggningsförsök, automatiskt utföra säkerhetsuppdateringar och självständigt övervaka integriteten av deras egna data. Med Recall är dina snapshots dina egna. De stannar lokalt på din PC och du kan enkelt komma åt dina inställningar för att radera, justera och filtrera vilket innehåll som sparas. Windows Hello och närvarobekräftelse krävs för att se din tidslinje och söka i Recall, vilket lägger till ett extra skyddslager. Dessutom kan laptopen låsas upp snabbt och enkelt med en Windows Hello-fingeravtryckssensor, medan en Privacy Mode Switch helt deaktiverar Full HD-kameran samt Dual Array-mikrofonen.

Genomtänkta detaljer i aluminiumsdesign

Laptopen kompletteras av en 1 TB PCIe SSD och 32 GB LPDDR5x RAM. En 16:10 2.8K-skärm med en WQXGA+ 2880 x 1800-upplösning, 120 Hz och 100 procent sRGB – vilket är särskilt intressant för content creators − säkerställer nödvändig skärpa och enastående färgåtergivning. Ljudinställningen stöder koncentrerat arbete på caféet med intelligent AI-stödd brusreducering, medan fyrhögtalar-designen imponerar med sitt ljud. Och den nya MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite är också en riktig blickfångare utseendemässigt: tekniken är förpackad i ett elegant, stiligt aluminiumhölje.

Tillgänglighet

MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite finns tillgänglig från mitten av juli 2024 i två versioner till ett pris av 22.391 SEK MSRP (1 TB PCIe SSD och 32 GB LPDDR5x RAM) respektive 14.594 SEK MSRP (512 GB PCIe SSD och 16 GB LPDDR5x RAM) via MEDION-butiken samt via NoN Sweden.

1: Batteriet är permanent installerat och kan inte enkelt bytas ut av användaren.

2: Beroende på användarbeteende

About Post Author