Verksamhet i Smedbyn

Game On – Spelkvällar i Smedbyn för lågstadiet

Välkommen till Druidz E-Sports spelkvällar för ungdomar i Smedbyn! Vi är en förening som har skapat en mötesplats för alla som älskar att spela spel tillsammans. Vårt fokus ligger främst på e-sport spel som är populära bland ungdomar idag.

Hos oss är alla välkomna oavsett ålder, kön eller spelnivå. Vi tror på att skapa en inkluderande och trygg miljö där alla kan känna sig välkomna och bekväma. Genom våra spelkvällar vill vi ge ungdomar möjlighet att umgås med andra och skapa nya vänskapsband över en gemensam passion för gaming.

På våra spelkvällar har vi ett brett utbud av spel att välja mellan, allt från de populära spelen som Fortnite, Minecraft och League of Legends till mindre kända spel. Vi uppmuntrar till samarbete och teamwork genom att fokusera på spel som spelas tillsammans.

Vi på Druidz E-Sport tror på att spel kan vara en positiv kraft i samhället och vi arbetar för att främja goda värderingar som respekt, samarbete och kamratskap. Genom våra spelkvällar vill vi skapa en rolig och trygg miljö för ungdomar där de kan utveckla sina sociala färdigheter och samtidigt ha kul med sina vänner.

Så vad väntar du på? Kom och anslut till våra spelkvällar på Smedbyn och upplev en kväll full av spel, socialt umgänge och nya vänskapsband. Vi ser fram emot att träffa dig!

Torsdagar 15:00 – 20:00

ABF lokaler Bitemindstudios Smedbyn Huskvarna