Gislaved 2022

Consolidate i Gislaved
Vart
Glashuset Kulturplatån

När
16-17 april
Tider
Lördag 10:00 – 20:00
Söndag 10:00 – 18:00

Turnering på plats

League of Legends 5v5 – prispott 25 000:- by Bitemind
Fifa 1v1 – Prispott TBA by Trastens IF

Utställare på plats

Druidz E-Sport
Vad är esport? Hur engagerar man sig? De kommer vara på plats och visa upp vad dem gör och det finns möjlighet att spela och ställa frågor i deras monter.
10:00 – 18:00 varje dag

Gislaveds Bibliotek
Finns på plats. I deras monter kan man prova på brädspel, rollspel, cosplayböcker och lite manga.
10:00 – 14:00 varje dag

dreamjobber
Prova deras inovativa VR-spel med koppling till tillvärkningsindustrin.
10:00 – 16:00 Varje dag

ABF – Digilab
Digitalkultur är något som ABF kanske inte jobbar med varje dag men här får du möjlighet att se vad de gör och hur du kan vara med och starta cirklar eller delta i cirklar.
10:00 -16:00

Coder Dojo
Under helgen kommer coder Dojo Jönköping vara på plats med massor av datorer och personal. Här får man möjlighet att testa på att coda ett spel och lära sig vad codning är genom att ha roligt. Detta är för dig som aldrig programerat till dig som kan lite. för er under 12år gäller att någon vuxen är med.
10:00 – 16:00 Varje dag

dreamjobber – Huvudsponsor


VR-tekniken som effektiviserar produktionen – och säkrar framtidens medarbetare

För att testa nya produktionsmoment och på sikt effektivisera vår legotillverkning har vi utvecklat en simulator av en multispindelsvarv i virtual reality (VR). På DreamHack Summer 2019 på Elmia i Jönköping presenterade vi simulatorn för första gången i form av ett VR-spel, delvis med syfte att väcka intresse för en karriär inom industrin hos eventets unga besökare.

enter – Huvudsponsor

En snabb och flexibel partner

Enter Gislaved är ett kommunalt bolag som finns till för dig som vill starta företag, utveckla din verksamhet eller etablera dig i Gislaveds kommun.

Med vår kompetens och kunskap i lokala och regionala frågor kan vi göra stor skillnad för både befintliga och nya aktörer. Vi vet till exempel vilken hjälp som finns att få i markfrågor när du vill bygga, vilken den enklaste vägen är för att dra igång en verksamhet och hur kommunens beslutsvägar fungerar. Vi har koll på de bästa butikslägena, vilka nätverk du har nytta av och var du hittar rätt kompetens. Dessutom samarbetar vi med utbildningar och skolor samt är med och driver en mängd projekt för att utveckla näringsliv, gröna näringar, kvinnligt ledarskap, handel och turism.

Genom att vara en snabb och flexibel partner underlättar vi för dig när du vill växa, anställa, investera eller etablera dig i Gislaved och Gnosjöregionen.

Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Alfa – Partner/samverkanspart

Consolidate genomförs med stöd av Swedbank genom Sparbanksstiftelsen Alfa.

KEYnet – sponsor

På KEYnet brinner vi för att hjälpa företag framåt med bra digitala informationsflöden. Med hjälp av våra standardprodukter som utvecklas kontinuerligt levererar vi intranätlösningar med dokumenthantering, ärendesystem, hemsidor/e-handel eller helt skräddarsydda lösningar. Tillsammans gör vi information tillgängligt! Det är en viktig arbetsuppgift som vi är stolta för varje dag.
Länk: KEYnet

delour – sponsor

League of legends – turnering

Chansen att vinna priser för 25000kr Var med och tävla i vår League of Legends turnering
anmälan regler med mer hittar du här. Turnerings information

Druidz E-Sport – Utställare

Druidz E-Sport kommer finnas på plats och visa upp deras E-Sport satsning.
Tävlingar och utmaningar i deras monter.

Coderdojo – Utställare

Prova på och lär dig coda. För alla åldrar. Vi börjar på lätt nivå. I Coder Dojos Monter kan du testa på codning och möjlighet att ställa frågor

ABF – Utställare