HyperX lanserar det mekaniska gamingtangentbordet Alloy Elite 2 – senaste tillskottet i Alloy-familjen

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Mekaniskt speltangentbord med HyperX mekaniska brytare och HyperX Pudding Keycaps

En bild som visar klocka

Automatiskt genererad beskrivning

Stockholm den 6 juli, 2020 – HyperX, gamingdivisionen tillhörande Kingston Technology Company, Inc., presenterar idag det senaste tillskottet till deras Alloy-linje av gamingtangentbord – HyperX Alloy EliteTM­­ 2. Det nya tangentbordet har den ursprungliga Alloy Elite-designen och HyperX röda mekaniska brytare för prestanda och hållbarhet med en livslängd på 80 miljoner klick. Tangentbordet har specialframställda mediatangenter och volymhjul för enkel och snabb hantering och använder HyperX pudding keycaps med bakgrundsbelysning, HyperX karaktäristiska design och LED- och RGB-belysning.

HyperX Alloy Elite 2 kommer med en signatur LED-belysning, dynamiska RGB-effekter med individuell tangentbelysningoch RGB-färger. Alloy Elite 2 har en solid stålram och erbjuder specialdesignade medietangenter och stort volymhjul med snabbåtkomstknappar för ljusstyrka, ljuseffekter och game mode. Alloy Elite 2 kommer dessutom med en USB 2.0-port, 100 procent anti-ghosting och fullständig N-key rollover.

— Vi är glada över att kunna presentera vårt senaste tillskott Alloy Elite 2 med inbyggda HyperX pudding keycaps. Alloy Elite 2 passar spelare som letar efter ett hundraprocentigt justerbart gamingtangentbord med HyperX-brytare som klarar upp till 80 miljoner klick, säger Bianca Walters, Affärsansvarig på HyperX EMEA.

Alloy Elite 2 är ett storslaget mekaniskt RGB-tangentbord speciellt anpassat för gaming med en hållbar stålram för fullständig kontroll. Den intuitiva NGENUITY-programvaran låter användare justera belysning och ljuseffekter för ett livfullt och dynamiskt färgomfång. Med on board-minne går det dessutom att lagra upp till tre användarprofiler. Genom NGENUITY:s avancerade inställningar kan användare skräddarsy ljuseffekter för varje enskild tangent, game mode och makrofunktioner. Tangentbordet är kompatibelt med PC, PS4TM and Xbox OneTM.

Tillgänglighet

HyperX Alloy Elite 2 har ett rekommenderat pris på 1 799 SEK och finns nu tillgängligt hos HyperX återförsäljare och via HyperX:s online-butik.
För mer information om HyperX Alloy Elite 2 och global tillgänglighet, besök HyperX Alloy Elite 2 produktsida.

På grund av den rådande situationen med COVID-19, kan HyperX uppleva vissa produkt- och leveransförseningar. HyperX vidtar alla möjliga åtgärder och arbetar med partners för att minimera påverkan på sina kunder och säkerställa produkttillgänglighet och snabb leverans.  

Specifikationer för HyperX Alloy Elite 2: 

Modellnummer

HKBE2X-1X-NO/G

Tangentbord

Brytare                                                                 HyperX Switch

Ty av brytare                                                       Mekaniska

Bakgrundsbelysning                                          RGB (16,777,216 colours)

Ljuseffekter                                                         Individuell RGB-belysning 1 och 5 nivåer ljusstyrka

Onboard-minne                                                  3 profiler

USB 2.0-port                                                       Ja

Anti-ghosting                                                      100% anti-ghosting

Key Rollover                                                        N-key mode

LED-indikator                                                      Ja

Mediakontroll                                                     Ja

Game Mode                                                        Ja

OS kompabilitet                                                 Windows® 10, 8.1, 8, 7

Tangentbordsbrytare

Brytare                                                                 HyperX Red

Typ av brytare                                                    Linjär

Aktiveringskraft                                                  45 g

Aktiveringsdistans                                              1,8 mm

Aktiveringspunkt                                                3,8 mm

Livslängd (klick)                                                  80 million

Sladd

Typ                                                                        Avtagbar, flätad

Längd                                                                    1,8 m

Dimensioner

Bredd                                                                   444,0 mm

Djup                                                                      174,0 mm

Höjd                                                                      37,4 mm

Vikt (tangentbord och sladd)                           1530 g

1 Individuell RGB-belysningkompatibel med mjukvaran HyperX NGENUITY 

Om HyperX

HyperX är en gamingdivision som tillhör Kingston Technology Company, Inc., en oberoende marknadsledare inom dataminnesprodukter som förser gamers, PC-byggare och avancerade användare med högpresterande komponenter. I över 16 år har HyperX skapat gamingtillbehör, höghastighetsminnen, SSD-minnen, headsets, tangentbord, gamingmöss, USB-minnen och musmattor som används både inom och utanför gamingvärlden. HyperX:s prisbelönta varumärke har utmärkt sig genom att kontinuerligt leverera produkter med överlägsen komfort, estetik, prestanda och pålitlighet. Tack vare deras förstklassiga komponenter är HyperX:s produkter förstahandsvalet för gamers, kända ambassadörer, tech-entusiaster och överklockare runt om i världen. HyperX har fraktat över 60 miljoner minnesprodukter och 7 miljoner headsets globalt.   


Bli en del av #HyperXFamily på facebook.com/hyperxcommunity, och få information om hur HyperX produkter kan förbättra din konsolupplevelse och öka både din och din PC:s prestanda på hyperxgaming.com. Alla gaming-entusiaster välkomnas att vara en del av HyperX, oavsett föredragna spel eller kunskapsnivå, då HyperX kärna grundar sig i tanken — We’re All Gamers.   

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply