rymd-dvärg-grävar-spelet DEEP ROCK GALACTIC

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

NEDRÄKNING INFÖR LANSERINGEN AV DEEP ROCK GALACTIC PÅBÖRJAD

Lämpligt för gruvarbetare. Deep Rock Galactic, det första, extrema rymd-dvärg-grävar-spelet i FPS och co-op, som redan sålt över en miljon enheter, lanseras på Steam och Xbox 13 maj.
SKÖVDE, 29 april 2020 – Coffee Stain Publishing och Ghost Ship Games är stolta att presentera releasedatumet för Deep Rock Galactic. Detta extrema gruvgrävar-co-op-spel i förstapersonsvy lanseras globalt den 13 maj på Steam, Xbox One och Microsoft Store för $29.99/€29.99/£24.99, en prislapp som förminskar allt annat.
Spana in den nya trailern inför lanseringen av Deep Rock Galactic här.
Deep Rock Galactic började sin resa 2016 innan det gick in i Early Access 2018, då det bjöd in spelare att gräva djupt på den mineralrika planeten Hoxxes IV och samtidigt ta upp vapnen som fyra olika klasser av råbarkade, gruvarbetande dvärgar. Varje klass har egna, unika egenskaper, skickligheter och utrustning att klara uppdragen på: Samarbeta i lag och utvinn sällsynta och värdefulla mineraler, spridda över flertalet Biomes för att hålla företaget vinstdrivande. Och försök att undvika att duka under för en oändlig ström av fientliga utomjordingar, som intagit planeterna. En ny speltrailer med berättarröst kan ses här.
Sedan spelet först presenterade så har Deep Rock Galactic sålt mer än en miljon kopior och sett tusentals gruvarbetare hjälpa till att utveckla spelets kärna medan de övervunnit buggar. Månad efter månad har spelet uppdaterats med tonvis av nya inslag och innehåll; bland annat fiender, vapen, uppdrag, bonusar, quests, deep dives, skägg-fysik, dvärg-rop och en uppsjö med ölsorter på the Abyss Bar.
”När vi började utveckla Deep Rock Galactic för fyra år sedan så kunde ingen av oss på Ghost Ship Games ana hur det faktiskt skulle bli i slutändan. Medan mycket av spelets kärna och inslag har utvecklats som vi hoppats, har helt nya inslag som vi inte kunde drömma om vuxit fram, tack vare communityt.” säger Søren Lundgaard, VD för Ghost Ship Games. ”Vårt fokus har alltid varit co-op i första hand, så för att skapa något som verkligen bygger på teamwork fick vi samarbeta med communityt. Vi vill tacka våra spelare för deras stöd och feedback och efter fyra år är vi extremt glada att få lansera spelet officiellt.”
Deep Rock Galactic kommer att släppas med två, kosmetiska DLC-paket som innehåller nya rustningar, vapen-utseenden och ett officiellt Deep Rock Galactic Soundtrack, innehållandes 50 minuter nya toner av galaktisk-dvärg-synthmusik. Ghost Ship Games körde också en tävling i communityt där man skulle skapa sin egen lanserings-trailer för spelet. Med över 200 bidrag så har man nu valt ut de 40 bästa, som kommer att tävla om toppriser. Nya fan-trailers kommer att visas dagligen på Deep Rocks sociala kanaler, där vinnaren kommer att avslöjas dagen innan lansering.
”Deep Rock Galactic var ett av de första spelen vi signade. Resan från stängd Alpha fram till lanseringen har varit otrolig och det är fantastiskt att se ett så passionerat community som stött spelets utveckling.” säger Anton Westbergh, VD och medgrundare av Coffee Stain. ”Vi är glada över att vara Ghost Ship Games distributionspartner, de är en studio med unikt fokus, kombinerat med en strategi för co-op, kreativitet och verkligt community-first approach”.
Höjdpunkter:

  • 1 till 4 Spelare Co-Op: Jobba tillsammans som ett team: gräv, utforska och slå er fram igenom massiva grottsystem, fyllda med horder av dödliga fiender och värdefulla resurser. 
  • 4 unika Klasser: Plöj igenom fiender som Gunner, scouta vägen och illuminera grottorna som Scout, tugga dig igenom massiv sten som Driller, eller backa upp teamet med defensiva byggnader och kanontorn som Engineer.
  • Miljöer med Full Förstörelse: Krossa allt omkring dig för att nå ditt mål. Det finns ingen utstakad väg, så du kan slutföra uppdraget på ditt eget sätt. Men var uppmärksam, du vill inte kliva rakt in i en svärm fiender oförberedd!
  • Slumpmässigt Genererade Nätverk av Grottor: Utforska ett grottsystem som är slumpmässigt skapat av datorn, fyllt med fiender att kämpa emot och skatter att plocka. 
  • Högteknologiska Prylar och Vapen: Rensa upp i Hoxxes IVs grottsystem med CSRP eldkastaren och den “Lead Storm”-utrustade kulsprutan, lys upp vägen med signalljus, tackla tuff terräng med den förstärkta Power-borren och nå nya höjder med änterhakar. 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply