Roster Change 2020

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Vi började vår resa 2019 med att gå med i Druidz, vi åkte på vårat första bootcamp i Jönköping, hade vårt första möte tillsammans, vi fick träffa en helt underbar community, där Shadez visade stor glädje med att få se en lineup till spelet Counter-Strike Global Offensive. Efter många om å men, så valde just den femman att gå skilda vägar. Men en viss person stannade kvar å ville ge druidz hoppet om att hämta hem pokaler till Jönköping återigen. Exil stannade kvar med w0z å sökte nya stjärnspelare, vi tog in LuddeA, men tiden gick å alla var inte på samma plan, återigen stog Exil själv, men då vände allt. Han träffade på det som nu visar sig vara en stabil lineup, med huvudet högt och ryggen rak så kommer druidz ta sig dit dom ska! Får jag lov att presentera Druidz CSGO 2020

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply