Tale of a Timeless Tome

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Tale of a Timeless Tome kommer att vara tillgänligt för alla som köpt Season Pass, eller separat, och innehåller ett helt nytt äventyr för Evan och hans vänner, två ytterligare stridsmetoder och det helt nya Solosseum Slog.

·        Nytt äventyr – Fans som har spelat Ni No Kuni: Wrath of the White Witch kommer att känna igen Konduktören, en mystisk smokingklädd kanin. Denna gåtfulla varelse som bara visar sig i  drömmar kommer att vara utgångspunkten för ett helt nytt äventyr.

·        Nya stridsmetoder – “Wizard’s Companions” och “Martha’s Method” läggs till och ger spelare ytterligare sätt att anpassa sin taktik.

·        Nya strider – Solosseum Slog läggs till urvalet av platser som spelare kan låsa upp i sitt rike för att möta kraftfulla fiender och kämpa för helt nya belöningar.

Akihiro Hino som är VD för Level-5 har gjort ett uttalande i samband med utannonseringen, som du naturligtvis kan använda:

We at LEVEL-5 have been working hard the past several months on finalising new content for Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Today we are excited to share that we will be releasing a new chapter for Ni no Kuni II, “The Tale of the Timeless Tome”. Players will gain a deeper understanding of their favourite characters, journey through new areas and much more. We appreciate our fans’ patience and will have more to share soon.”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply