Blue presenterar XLR-mikrofonen Ember för professionell ljudupptagning, YouTube och streaming

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
  Ember är Blues nya smart utformade XLR-mikrofon som ger dig klart och detaljerat ljud med tätt inspelningsmönster, vilket även minskar bakgrundsbrus.  
  Blue, som varit ledande inom ljudteknik och -design i 20 år, meddelar i dag att de släpper en ny XLR-mikrofon: Ember. Det är en förstklassig riktad kondensatormikrofon utvecklad för exceptionellt detaljrik inspelning av instrument och sång. Ember är perfekt att använda med musikappar som SoundCloud® för professionell ljudinspelning till exempelvis YouTube-videor eller vid livestreaming. Tack vare sitt täta inspelningsmönster reducerar Ember bakgrundsbrus, och med smart design och komponenter i högsta kvalitet passar den även utmärkt när kameran rullar.  
    
  – Vi har designat Ember för alla som spelar in videor och podcasts eller streamar – alla som behöver kunna producera professionella ljudinspelningar med suveränt djup och hög detaljnivå även i sin hemmastudio, säger Tommy Edwards, chef för produkthantering på Blue.
– Embers riktade inspelningsmönster och förmåga att själv hantera oerhört höga ljudkällor garanterar en skarp och klar ljudbild. Mikrofonens eleganta och smarta design gör att den är lätt att placera precis som man vill – till exempel om man vill att den ska sitta lågt under videoinspelningar.
Ember har en unik specialtillverkad kondensatorkapsel som garanterar klart och detaljrikt ljud när man streamar eller spelar in flera olika röster och instrument. Det täta inspelningsmönstret fokuserar på ljudkällan framför mikrofonen medan omgivande ljudkällor minimeras, vilket ger inspelningar med utmärkt ljudisolering. Ember tar väldigt lite plats, vilket passar perfekt både för videoinspelningar – då mikrofonen ju helst inte ska synas – och om man helt enkelt inte har så mycket utrymme.
Mikrofonens specialtillverkade phantom-power-kretslopp skapar i kombination med det riktade inspelningsmönstret en stabil responsfrekvens med minimalt brus; tack vare dess höga uteffekt har den dessutom imponerande höjd, även för särskilt dynamiska röster och instrument. Monteringsdelar till vanliga mikrofonhållare ingår, och Ember passar även med Blues S3 Shockmount och mikrofonarmen Compass. Pris och tillgänglighet
Ember kan köpas från och med februari hos utvalda Blue-återförsäljare, men kan redan nu beställas från särskilda återförsäljare. Rekommenderat pris: 1150 SEK.
Besök bluedesigns.com/products/ember för mer information

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply