AOC introducerar marknadens snabbaste spelskärm med 240 Hz uppdateringsfrekvens

AOC introducerar marknadens snabbaste spelskärm med 240 Hz uppdateringsfrekvens

 AOG

Stockholm, den 15 december 2016 – AOC, ett av de mest välkända varumärkena inom bildskärmar, lanserar nu sin snabbaste premiumskärm med TN-panel –AGON AG251FZ. Med en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och responstid på bara en millisekund får användare uppleva sensationellt naturliga rörelser i snabba spelmiljöer och en spelupplevelse utan hack och fördröjningar. Med AdaptiveSync-synkronisering av skärm och PC levereras sömlös grafik som eliminerar problem som tearing och lagg.

Avancerad teknik för spelarens bekvämlighet

AOCs Agon-serie siktar på att leverera bästa möjliga hårdvara – något som genomsyrar varje detalj. För bästa ergonomiska komfort kan användaren smidigt justera skärmens höjd. Den kan även lutas, snurras och svängas och tack vare Ergo Dial-fotens numrerade skala kan personliga justeringar enkelt kommas ihåg. På skärmen finns även ett handtag, vilket gör det smidigt att transportera skärmen till exempelvis LAN eller andra gamingevent. Flickerfree-teknik skyddar användarens ögon under långa perioder av spelande genom att hålla obekvämt flimrande till ett minimum och LowBlue Light-läget reducerar skadligt blått ljus utan att det påverkar färgprecisionen. Med 240 Hz uppdateringsfrekvens, blir varje bild som återges på AG251FZ kristallklar – oavsett hur snabb och hektisk action den visar.

aoc04Ständig förbättring lönar sig

AOC AG251FZ är en avancerad skärm designad för att leverera bästa möjliga spelupplevelse. Denna 25-tumsskärm är utrustad med flera funktioner viktiga för en ultimat spelupplevelse. Low Input Lag-läge säkerställer omedelbara kommandon och Shadow Control ljusar upp mörka områden utan att påverka ljusprecisionen på resten av skärmen. Med QuickSwitch-knappsats kan spelare dessutom snabbt byta mellan förinställda skärmjusteringar anpassade för  FPS, racing eller RTS-spel. Tillsammans skapar dessa funktioner en svåröverträffad skärm  för gaming och esport.

 

AG251FZ specifikationer

Modell AG251FZ
Skärm 25 tum, TN-panel, 240 Hz
Upplösning 1920×1080
Synkteknik Adaptive Sync
(kompatibel med FreeSync)
Signalingång 1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Ljud ut/in

Mikrofon in/ut

Special features Justerbar ergonomisk skärmfot

Högtalare

1 ms GtG responstid

Tillgänglig i Europa januari 2017
Rekommenderat pris 4 599  SEK
Please follow and like us:
150

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *