Blue Microphones lanserar Blackout Spark SL – en mikrofon för streaming, podcasts och professionell inspelning

Blue Microphones lanserar Blackout Spark SL – en mikrofon för streaming, podcasts och professionell inspelning

Nu lanserar Blue Microphones mikrofonen Blackout Spark för alla gamers, poddare och YouTubers som är redo att uppgradera sin heminspelning eller streaming-uppsättning till en professionell studionivå. Med Blackout Spark SL kan användaren skapa legendariska studioljud från vilket utrymme som helst.

Blue, som under 20 år varit ledande inom ljudteknologi och ljuddesign för professionella röststudios och några av världens #1 USB-mikrofoner, lanserar idag nya mikrofonen Blackout Spark SL. En kondensatormikrofon med XLR, designad för professionell inspelning och streama spel.

 

-För de som vill uppgradera sin Yeti eller USB-mick till en mer professionell anordning hemma, är Blackout Spark SL idealisk för att ta sin inspelning till nästa nivå, säger Tommy Edwards, Director of Product Management på Blue Microphones.

 

-Blackout Spark SL gör det enkelt att höja gaming och streaming till en konkurrenskraftig nivå, att skapa podcasts som står ut från resten och förbättra YouTube-videos med ett rent studioljud för utsändning.

Suveränt detaljerat och harmoniskt ljud
Blackout Spark SL passar gamers, poddare eller YouTubers som är redo att uppgradera sin heminspelning eller streaming-uppsättning till en fullständig studionivå. Mikrofonen levererar legendariska studioljud till alla utrymmen. Med en professionell XLR-anslutning som integrerar perfekt med USB-gränssnitt och mixers, ger Blackout Spark SL ett detaljerat och harmoniskt ljud och skapar en fantastisk utsändning till alla hemmastudios eller skrivbordsinstallationer.

 

Detaljerat och transparent ljud
Designad för sin mångsidighet, levererar Blackout Spark SL:s skräddarsydda JFET kondensorkapsel ett konsekvent, detaljerat och transparent ljud för ett brett spektrum av inspelningsscenarier. Med kardioid och polära mönster minskar upptagningen av bakgrundsbrus avsevärt och förbättrar inspelningen för en gamer, talare eller sångare. Ett 100Hz High-passfilter och -20dB vaddering ger professionell mångsidighet för alla projekt med en knapptryckning. -20dB-vadderingen håller rösten klar och skarp när det blir intensivt under en streaming. 100Hz High-passfiltret eliminerar små störningar eller andra låga ljud från stationära datorer eller bullriga miljöer. Blackout Spark SL levereras med en “shockmount” för en enkel anslutning till en bom-arm eller mikrofonställning.

 

Tekniska specifikationer

 

•    Givartyp: Kondensator, tryckgradient
•    Polärt mönster: Kardioid
•    Frekvensrespons: 20Hz – 20kHz
•    Känslighet: 34.9 mV/Pa vid 1 kHz (1 pa = 94 dB SPL)
•    Outputimpedans: 50 ohm
•    Belastningsimpedans: Inte mindre än 1k ohm
•    Maximal SPL: 136 dB SPL (1k, THD 0.5%)
•    S/N-ratio: 73 dB-A
•    Ljudnivå: 16.4 dB-A
•    Dynamisk räckvidd: 119.6 dB
•    Strömförsörjning: +48V DC Phantom Power
•    Vikt: 336 gr
•    Dimensioner: 220,5 mm x 45 mm
•    HPF: 100Hz, 12dB per oktav
•    PAD: -20dB

 

Pris och tillgänglighet

 

Blackout Spark SL kan köpas från mitten av november i butik och online på CDON.se, Power.se, Komplett.se samt Webhallen.se, till det rekommenderade priset 2190 kronor.

 

För mer information, vänligen besök: www.bluedesigns.com/ blackout-spark-sl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial